Mi annak a blognak a címe amiben nagyrész a hajnővesztésről van szó?
1, nem gyűjtök rajongókat :D virtuális életben nincs rá szükségem
2, eddig még nem kommenteltem csak egyszer ide, azt is más témában, így nem értem mire fel a nagy támadás :)Viszont az elmúlt napokban böngésztem ezt a témát, ezért írtam azt amit.
Az első válaszom szimplán poénos volt, semmi vádaskodás, de ez után már vedd úgy hogy komolyan is gondolom :D
Nem baj ha nevetségesnek tartasz, szerencsére nem adok virtuális idegenek véleményére :D És te is elég rosszul teszed, ha egy ilyen vicces beszólásból (ami elméletileg nem is rád irányult.....) ekkora dolgot, sőt ekkora vádaskodást kerítesz :D Legalább innen látom, hogy valamibe tényleg beletaláltam :D És a válaszaidból tekintve ((mivel másnak hittél) úgy tűnik nem csak nekem szúrt szemet ez a dolog. 2 ember vagy több már nehezen téved :D
De eszemben sincs nekem vitát kezdeményezni :D Remélem megtalálod az áhított blogot.
OFF: Az 1. válaszolónak szerintem igaza volt, gyanúsan sokan tettek be képet az elmúlt hetekben jutahajatnöveszt hajáról, hogy tetszik -e, igaz, hogy szép -e. Már engem is idegesít, annyira azért nem szép a haja.
A kérdésre válaszolva, tényleg a hoxa.hu-n érdemes szétnézni ott rengeteg hajnövesztéses napló van, de nem tudom konkrétan kire gondolsz, mert sokan fényképezik magukat csíkos pólóban, hogy jobban látszódjon a növekedés. Lehet, hogy CyberMia naplója az, nekem ő ugrott be, ezekről elsőre.
www.nojko.blogspot.com
Erre gondoltál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!