Tudnátok a hoxa.hu-ról egy hajnövesztős naplót ajánlani?
Amiben :
- ricinusolajjal növesztik a hajat
- nem rég kezdődött, kb. 1 hónapja (azaz április elején)
- kb. mellig érő haja van a lánynak/nőnek
- minimum 2 naponta posztol
Azért kell, mert én is szeretnék hajat növeszti ricinusolajjal, és gondolom egy másik lány/nő tapasztalataiból tanulhatnék. ---> ezért kell, hogy április eleji legyen a napló, és ricinusolajos.
Nekem most kb. mellig érő hajam van ---> ezért olyan hajnövesztésre vagyok kíváncsi, akinek hasonló hosszúságú haja van.
Azért fontos, hogy 2-3 naponta MINIMUM posztoljon, ---> hogy legyen mit olvasnom.
Szerintem biztos van ilyen napló, (mert ott rengeteg van) csak még nem találtam rá, pedig nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm.
Szia!
Én találtam egy fantasztikus naplót!
Ami megfelel a követelményeidnek :
- ricinusolajjal növeszti a haját
- pont április elsején kezdődött :D
- mellig érő haja van
- majdnem minden nap ír, néha 2 naponta
Én magam is olvasom a naplót. Lehet, hogy még nem olyan sok a bejegyzés, de szerintem nagyon klassz a napló!
Remélem segítettem!
Ja és a cím, majdnem elfelejtettem :
Úristen, pont ilyen naplóra vágytam! :DD <3
És a színösszeállítás...tökéletes!
Köszönöm,köszönöm,köszönöm és köszöööm! :D
Már is elkezdem olvasni az elejétől, hogy bekapcsolódjak a lány hajnövesztésébe.
Örök hála, és még 1x a napló fantasztikus! :D
Nekem nem jön be a csaj, mert láttam nála több, mint 7 napos kimaradásokat. Az előző sokkal jobban tetszik!
+ nem csinál összehasonlítást (olyan, hogy havonta csinálnak egy képet a hajukról és összeszerkesztik, hogy mennyit nőtt)
De azért köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!