Dúrva hullámos hajra ez jó lenne?
Figyelt kérdés
Ballagás jön, és én kaptam egy nagyon fontos szerepet.. Szeretnék jól kinézni :) Arra gondoltam, hogy kivasalom a hajamat! (ez nagyon jó áll nekem) Csak az a bibi, hogy a hajam ki van száradva és kissé dúrva.. +hullámos .. :/ Szoval az lenne a
Kérdésem : ha hajmosás előtt egy órával rákenném a testápoló krémet a hajamra , akkor ez javítana egy kicsit rajta ( a kinézetén)? . Ezt egyébként mondták már .. csak nem tudom.. kíváncsi lennék a véleményetekre.. Ilyen , hogy sampon vagy ilyesmire jelenleg nincs pénzem (speciálisra,, am itthon van sampon is meg balzsam is ) Tehát?
2013. máj. 28. 17:56
1/1 anonim válasza:
Nem segítene. Az nem véletlenül TESTápoló. Hajra bizony speciális HAJápolót kell használni. Ha van otthon olívaolaj akkor esetleg feltehetsz mosás előtt egy meleg olajos paskolást az jó a hajra. A többi tippem viszont bolti lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!