Milyen praktikakkal lehet kiegyenesiteni a hajar hajvasalo nelkul? Hullamos vallig ero hajam van, sokaig vasaltam, de igy nem no, ugyhogy le kell alljak vele. Otletek?
Én úgy csinálom, hogy hajmosás után a törölközőszáraz hajamba eloszlatok néhány pumpálásnyit a balea glatt glanz szérumból ( [link] majd 4-5 részre osztom a hajam és az alsó tincsektől kezdve elkezdem szárítani. Az én hajszárítómon van kimondottan hideg levegő is, ez tényleg elég hideg (olyan szobahőmérsékletű kb.), én ezt használom, mert nem roncsolja annyira a hajamat, mint a meleg levegő, és miközben szárítom a hajam, folyamatosan fésülöm is.
Nekem ez a baleás termék sokat segít, sokkal egyenesebb lesz így a hajam, én nagyon szeretem. Igaz, így sem lesz szögegyenes a hajam, de nekem megéri, mert az ápolásnak és a hajvasaló elhagyásának köszönhetően sokkal puhább, erősebb, élettel telibb a hajam. Mivel egészségesebb, erősebb, nőni is jobban tud, szóval abszolút megéri nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!