Nagyon zsíros a bőröm. Ajánlanátok valamilyen könnyű hidratálót amitől nem jönnek ki pattanások?
Nekem Loreal volt a nappali és éjszakai krémem is.
Éveken át nem tudtam, mitől olyan rettenetesen csúnya a bőröm.
A kozmetikus tanácsára elhagytam a Lorealt és áttértem natúr kozmetikumokra, hát vagy 15 éve nem volt ilyen, mint most, hogy nincs tele a fejem pattanásokkal.
A Loreal, mint a hozzá hasonló "márkás" dolgok, tele vannak mérgekkel, kőolajszármazékokkal.
Rengeteg megfizethető dolog van ezek helyett, amivel nem ártunk a bőrünknek.
Pl. a Rossmann és dm saját márkás natúrkozmetikumai: Alterra és Alverde.
Bioboltban, patikákban kapható dolgok.
Nagyon sokat segít: Rejuvenál arcpakolás, kb. 500 ft.
Fekete szappan, sószappan.
Azért ez nem egészen így van, a kőolajszármazék, ami benne van, kémiai tisztaságú és a babaolajok is ebből vannak,de mondok jobbat az Alverde és Eveline natúr krémjei se jobbak a szemkörnyékápolója az Evelinnek az olivaolajos, ahány embernek odaadtam kipróbálni, mindenkinek könnyezett a szeme tőle,nem csak nekem.
Ajánlom az Avon Anew Aqua youth gélkrémjét, vagy könnyű nappali lotionját és nagyon szerettem az Ilcsi csipkebogyós habkrémjét is, meg a citromos habkrémjét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!