Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen könnyű, finom, hidratál...

Milyen könnyű, finom, hidratáló, ugyanakkor zsíros arckrémet használhatnék?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon bejött a Dove Intensive Creme, fehér a teteje, kék a doboza, műanyag. Elég zsíros, de mégis könnyű, jól hidratál. Érdekes, hogy eredetileg nem kimondottan arckrém, de nekem nagyon bejött arckrémként használva pedig iszonyú problémás bőröm van és 30 éves vagyok. Ráadásul olcsó is, egy óriási tégellyel kerül kb. 1000 Ft-ba, egy kicsi meg tán 300....
2009. ápr. 19. 20:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked nagyon. Az ár nem jelent semmit. Úgy értem, hogy néha éppen az olcsó krémek a legjobbak. Nekem is a kedvencem volt egy olcsó, nagy fehér dobozos Nívea kék címkével. Sajnos azt sem gyártják már, van viszont helyette egy jó drága Nívea visage, amit meg se mernék venni.Amit ajánlottál, kipróbálom. Hol forgalmazzák?
2009. ápr. 19. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nivea soft
2009. ápr. 19. 22:41
 4/6 A kérdező kommentje:
A Nivea Softra gondoltam ez előbb, de úgy tudom nem lehet kapni. Vagy mégis? Hol?
2009. ápr. 19. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nivea Soft-ot én a DM-ben szoktam venni,szinte mindig van az álló tubusos is, meg a nagy tégelyes is.
2009. ápr. 22. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem a Nivea Soft pattanásokat okozott, azért nem ajánlottam. A Dove Intensive Ccream legalabb olyan jól hidratál, és nem lettem ragyás tőle. De tudsz belőlük kisebb tégelyt venni, kipróbálni. DM, Rossmann, hipermarketek....
2009. ápr. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!