D95 kérdése:
Honnan tudnék póthajat rendelni?
Figyelt kérdés
először is érdekelne,hogy internetről megéri-e,ha nem akkor honnan ?!:)
európai csatos póthajat szeretnék,50 cm-eset, lehetőleg olyat ami több soros,mert elég dús hajam van! és fontos lenne az is,hogy lehessen festeni és vasalni:) köszönöm a válaszokat ;) !
2013. máj. 26. 22:00
1/4 anonim válasza:
Miért akarsz műhajat? Az ilyen extrém hosszún tökre látszik hogy mű, akkor meg nem értem mi értelme... Több tízezret ölnél bele abba minthogy várj hogy magától megnő. Ne legyél már pi*csa.
2/4 A kérdező kommentje:
még jó,hogy nem ez volt a kérdésem:D
2013. máj. 26. 22:34
3/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne rendelj netről hajat, én befürödtem vele párszor. :( Facebookon van egy lány, hajhosszabbító Garai Zsanett néven, én tőle rendeltem jó hajat! Segítőkész, pontos, és nagyon durván jó áron adja! Viszont a csatos hajat NEM ajánlom Neked!!! 3 évig varrattam a hajamat, majd meguntam, és vettem csatosat. Fél évig használtam, és nem hiszed el, de a csatok helyén 3-4 mm-esre tört le a saját hajam! Kuka lett a csatos haj, mentem megint varratni, csak nem volt túl szép, mivel pont ott kellett volna fonni, ahol nekem nem lehetett... De volt, örültem, Most viszont 2 hónapja beruháztam, 300000 Ft-ot fizettem egy profinak, de megérte! Gyönyörű haj, semmi hullás, semmi töredezés! Úgyhogy szerintem ha mindenképpen szeretnél póthajat, akkor Zsanit ajánlom hajvételre, és varrasd fel, vagy menj el egy full profihoz, aki hajat is ad, és garanciával fel is rakja! Nekem exclusive care van! , De csatosat ne vegyél! Nem sokkal drágább a varrás, mint a csatos, és nem teszi tönkre a saját hajadat!
4/4 A kérdező kommentje:
írtam privátba üzenetet :) remélem megkaptad ! :)
2013. jún. 6. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!