Házi tojássampon?
olvastam erről a házilag elkészíthető tojássamponról.mielőtt kipróbálom, néhány kérdés:
-minden hajmosásnál alkalmazni kell?(tehát tegyük fel ha naponta mosok hajat, akkor minden nap azzal kell hajat mosnom?)
-kell a tojássampon alkalmazása előtt vagy után bármilyen más normális sampont használni, vagy nem?
-egészen pontosan mire is jó?csak mert én mindössze annyit tudok róla, hogy nem káros.de ezért ennél többet is szeretnék tudni róla. :D
-nem gond, ha mondjuk este hajat mosok ezzel a házilag elkészített samponnal és reggel kivasalom a hajamat?lehetséges, hogy a hajvasaló csökkenti a sampon hatását?
-meddig kell alkalmazni ezt a sampont hogy látható hatása legyen?(úgy értem pl. egy hónapon kereszül, vagy egy héten át.)
ha bárki akármelyik kérdésre tud választ adni, azt nagyon megköszönném! :)
én tojásos hajpakolást ismerek amit hajmosás előtt kell hosszabb ideig a fejeden hagyni. amit már én is kipróbáltam az mézzel volt elkeverve (egy tojáshoz két-három kanállal)
ezt szépen felkened tövektől a hajvégekig, törölközőt vagy zuhanysapkát teszel a hajadra és egész éjszaka úgy hagyod. reggel nagyon alaposan meg kell mosni a hajad samponnal, hogy kijöjjön a szag. tényleg hatásos, szép fényes lett tőle a hajam. :) sok szerencsét hozzá.
Egy plusz kérdés annak aki rendszeresen használja:
Ti szoktatok külön egy dobozba készíteni egy nagyobb adagot, hogy ne kelljen minden hajmosás előtt elkészíteni? :D
Egyébként meg minden válasz nagyon hasznos úgyhogy nagyon köszi mindenkinek! :)
én személy szerint aznap készítem el:)
a barátnőm sok hajlakk miatt szinte minden második nap mos hajat, s ő egy héten 2x készít. Szerintem azért biztonságosabb ha friss:), s nem állott. Ha áll egy jó pár napot, akkor annak már van egy bizonyos szagja. S nagyon ajánlom, hogy mézet is tegyél bele, hogy ne legyen tojás szagod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!