Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen a műkörmöm?

Szerintetek milyen a műkörmöm?

Figyelt kérdés
szerintem különleges,hogy mindegyik más színű ,nektek mennyire tetszik? [link]
2013. máj. 25. 18:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Hát konkrétan undorító, de a Te körmeid.
2013. máj. 25. 18:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
ha nem lenne rajta minta akkor tetszene, mert igényesen van megcsinálva de a mintával együtt nekem már csicsás de hát ízlések és pofonok lényeg,hogy neked tetszen!:)
2013. máj. 25. 18:31
 3/16 anonim ***** válasza:
jó, de ha nem lenne rajta minta, és kisebb lenne, akkor sokkal jobb lenne :D
2013. máj. 25. 18:32
 4/16 A kérdező kommentje:
ez a kérdés azoknak szól akik szeretik a műkörmöt és nem azoknak akik undorítónak találják és műköröm ellenesek.
2013. máj. 25. 18:34
 5/16 anonim válasza:
Szerintem egész jó de megnyugtatlak egy csomóan le fogják szólni.. előbb kértem én is véleményt az enyémről:)
2013. máj. 25. 18:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Először is Te tettél fel olyan kérdést, ami magába hordozza, hogy esetlegesen negatív kritikát is kapsz. Másodszor pedig nem vagyok műköröm ellenes, de mindenkinek más az ízlése és nekem ez már sok. Máskor ne tegyél fel olyan kérdést, amire esetleg kaphatsz olyan választ, ami nem tetszik. Vita lezárva.
2013. máj. 25. 18:43
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik!*.*
2013. máj. 25. 18:48
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ronda, de nem azért mert műköröm (van abból kifejezetten csinos is), hanem mert idétlen mind alakra, mind színre, mint mintára.

Konkrétan egy visszamaradott p!nát tudok elképzelni a viselőjeként.

2013. máj. 25. 18:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Az, hogy több színű, az okés, szép színek, a hiba a kivitelezésben van. A mosolyvonal okés, de a borítás nagyon vastag, ennek nem így kéne kinéznie. Úgy kell, hogy tűnjön, mintha a színes végen már nem lenne más anyag. Amúgy nagyon kevés clear anyag kell rá egyébként is, úgy lesz tiszta a mosolyvonal.

[link]

2013. máj. 25. 18:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi, hogy a díszítés sem valami szép.. bár, ha szebb lenne sem lenne jobb az összkép, mert a köröm maga nem tökéletes. Előbb tanulj meg szépen építeni, aztán lehet díszíteni.
2013. máj. 25. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!