Holnap megyek egy hajmodell casting-ra. Mit vállaljak el? Részletek lent
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Hátközépig érő világosabb barna hajam van. Még sose volt festve, melírozva. Most lett levágva múlthéten-->egyenes frufrum lett ami nagyon tetszik. Ha kérdezik hogy festhetnek-e melírozhatnak-e mit mondjak? Vagy ha azt kérdezik hogy vághatnak-e vagy ilyesmi. Nemtom mit szoktak kérdezni. Szerintetek bevállaljam vagy inkább ne?2009. okt. 4. 15:52
1/4 anonim válasza:
Ha hajmodel szeretnél lenni, akkor válald be. ha kopasz akarsz lenni 20 éves korodra, akkor ne. Ennyi. Ez sajnos így működik.
Ha nem engedsz semmit se csináli a hajadal, akkor annak semmi értelme és elküldenek. Ha engeded, akkor meg fél perc alatt úgy tönkreteszik, hogy évek alatt se hozod rendbe.
2/4 anonim válasza:
Egyszer egy osztálytársam elment valami ilyesmire. Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanilyenre. Na, neki levágtak a hajából, hajajj, de még mennyit. Szegény utána nagyon sajnálta, hogy a haját levágták, azóta is növeszti, de nem sokat nőtt neki. Szóval, én a helyedben nem mennék el, ki tudja mit csinálnak a hajadból.
3/4 anonim válasza:
Igen, ha azt akarod, hogy ne tegyék tönkre akkor mond azt, hogy nem akarsz extrém hajat sem 1 színnél többet bele. Figyelj én voltam már hajmodell extrém hajvágásra és annyira tönkretették hogy másfél évet vártaqm rá, hogy visszanőjön egyenletesre (mert ilyen "ferde" hajat csináltak) Szóval csak alaphajvágást vagy egy egyszerű festést vállalj be, ha nem akarod megbánni :S
4/4 anonim válasza:
ne menj ell könyörögm neked de komolyan :D mivel hátközépig ér és gondolom szép egézséges msot lett vágatva aztán elmész egy ilyenre levágják vállig vagy valami aztán nem tudsz vele mit csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!