Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A masszázs tényleg fáj/kelleme...

A masszázs tényleg fáj/kellemetlen?

Figyelt kérdés
Anya mondta, hogy menjek el, (mert fáj a hátam nagyon meg a derekam) és mondta h neki fájt amikor vékony volt. Én is vékony vagyok. Mondta hogy el kell lazulni meg minden, de hogvan ez? Egy ágyon vagyunk? Ahol a fej lelóg és pucéran vagyuk töröközővel eltakarva, vagy bugyiba?:)

2013. máj. 24. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy működik, hogy neked van egy szád, a masszőrnek meg van egy füle, szóval ha fájdalmas valami, akkor szólsz, hogy "bocsi, egy kicsit finomabban, mert ez fáj". A masszázs nagyon kellemes dolog, tapasztalatból mondom, rendszeresen járok. Azt viszont a masszőröm is mondta, hogy minden ember érzékenysége más, szólni kell, ha erősebb vagy gyengébb gyúrás esne jól, nem oktondi módon elhinni, hogy a szenvedés a masszázs elkerülhetetlen velejárója.
2013. máj. 24. 16:24
 2/7 A kérdező kommentje:
ja én sem ugy gondoltam hogy összecsinálom a masszázságyat. :) És milyen áron vannak alsó és felső hangon?15/L
2013. máj. 24. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Az eléggé helyfüggő. Én vidéki kisvárosban élek, itt 5000 Ft egy másfélórás thai masszázs. A fővárosban nem kizárt, hogy a 40 perces mezei svéd masszázsért kérnek ennyit.
2013. máj. 24. 17:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. máj. 24. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Én masszőr vagyok. Fáj, de kellemes fájdalom, tehát nem azt várod, hogy bárcsak vége lenne. Egyébként nyugodtan szólj amasszőrnel, hogy finomabban, erősebben csinálja. Díjjazzuk :)
2013. máj. 24. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Javasolnám, hogy az első lépés legyen egy ortopédiai szakrendelő! Ha fiatal vagy és fáj a hátad, az lehet több-mindentől...pl. a hanyag tartásból eredően lehet egy hátgerincferdülés, amit feltétlen most kell orvosolni, hogy az egész életed ne befolyásolja.

De ha a masszőrhöz ragaszkodsz, akkor az legyen gyógymasszőr, aki majd segít a "hogyantovább"-ban, hogy később ne bánkódj.Drágább lesz, mint egy svédmasszőr, de ne menj kóklerhez.

2013. máj. 25. 07:31
 7/7 anonim válasza:

Én is az orvost javasolom elsőnek,mert ő ki tud írni téged masszázsra kórházi alapon. De ha masszőrhöz mész egyből,gyógymasszőrt keress fel. Le van takarva a lábad, a nadrágot nem kell levenni és a melltartót sem.

Gyógymasszőr

2013. júl. 4. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!