Milyen alapozót használtok? Miért épp azt választottátok?
maybelline affinitone
osztálytársamtól kérdeztem h ő milyet használ, egésznap tartós volt neki, még tesi után is és ő ajánlotta, nekem is bevált:))
szintén Maybelline Affinitone. Anno azért válaszottam, mert abban az időben, mikor kijött, sokat reklámozták, gondoltam, kipróbálom. Már 4 éve használom. De van még egy Astor alapozóm is, de azt inkább télen használom.
20L
Szintén maybelline affitone. De ha szolizok akkor astor skin match mert csak az illik a napbarnított bőrszínemhez.
Mindkettőt nagyon szeretem.
Most 3 alapozóm van.
-Max Factor Colour Adapt: azért ezt választottam anno, mert ebből a legvilágosabb tűnt a legvilágosabbnak a boltban, és pont akciós volt. Nincs vele bajom, a színe nem tökéletes, nekem túl rózsaszín és kicsit sötét is, ilyenkor nyáron ez nem feltűnő. Amúgy szeretem, mert szép matt, közepes a fedése, de jól építhető. Most próbálom elhasználni, 2-3 hét és kifogy, de mivel nem tökéletes, nem fogom sajnálni.
- Catrice Matt Mousse: szeretem, mert jó a fedése, ha szépen eldolgozom nem üt el a bőrszínemtől. Nem szoktam vele az egész arcom bekenni, inkább a kritikus területekre koncentrálok. Azért ezt vettem, mert az Essence Soft Touch Mousse-ot szerettem, ahelyett kerestem mást, mert a tégelye valami borzalom, alig lehet a perem alól kikaparni a maradékot. Ez meg gyakorlatilag ugyanaz a cucc más csomagban. :D
- Max Factor Facefinity: a legvilágosabb van meg, amit kapni, de erősen oxidálódik felkenés után, így nagyon sötét a bőrömhöz képest. Pedig erősen fed, tartós, jó benne az SPF 20. Ezt azért vettem meg, mert sok jót hallottam róla, meg akcióban adtak hozzá egy ajándék False Lash Effect spirált, amit amúgy is újra akartam venni, mert a kedvencem, így gyakorlatilag olyan volt, mintha az alapozó lett volna az ajándék a spirálhoz. :) Még nyáron sem tudom használni, annyira sötét, így a Hélia-D BB krémmel keverem (ami megy a téli hullaszínemhez is), mert azt meg felkenni normálisan szinte lehetetlen. 2/3 rész BB-hez teszek 1/3 rész alapozót, így tökéletes most.
Nekem az a legnagyobb bajom az alapozókkal, hogy a legvilágosabb kapható árnyalataiknál még 1-2 árnyalattal világosabb kellene nekem, és sehol sincs. Pedig nem is vagyok hófehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!