Gyantacsíkból mennyit használtok el? Ez normális hogy én ilyen sokat?
Figyelt kérdés
Kb 35 csík kellett a két lábam teljes szőrtelenítéséhez... ez nagyon sok, máshol olvastam mindig hogy 10 db-ot sem használnak el, meg hogy egyet többször felhasználnak, de nekem egy csak egyszer működik, ha mégegyszer felrakom, akkor már túl vastag lesz a gyanta rajta és a lábamon marad. Hogy használnak fel egyet többször??2013. máj. 22. 17:21
1/2 anonim válasza:
én egy lábamra kb 2 csíkot használok el. próbáld meg, hogy max 2 rétegben viszed fel a gyantát a bőrödre.
2/2 anonim válasza:
Nemtom mit cseszel el..
Lekened a bőröd a gyantával(1 rétegben), fogod a gyantacsíkot és ráteszed a gyantázott felületre, jól rásimítod, majd visszafele letéped.
A következő gyantával lekent felületre ugyanazt a csíkot ugyanúgy rásimítod és ugyanúgy letéped.
1 csíknak kb 4-5 letépéshez elégnek kell lennie. Nekem is 2 csík kell teljes lábgyantához.
Ha már nem tudod letépni rendesen a csíkot, mert a fele gyanta a lábadon marad(mert már vastag a csíkon levő gyanta) akkor használhatsz fel egy új csíkot, de ezt nem kell megvárni, max 6 tépéshez elég egy csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!