Hogyan lehet olyan göndör hajam mint a videóban?
Pont ilyen úgyse lesz. Nekem ez a féle göndörség nem tetszik, inkább ez: http://www.youtube.com/watch?v=1GCt9BSbl6I
De olyat amilyen a te videódban van, meg lehet csinálni, hogy este befújod vízzel, (ahogy az általam linkelt videóban is be van)
Ezután annál sűrűbb lesz a göndörség, minél több tincsre választod a hajad, nekem kb 10 tincs kell. ezeket befonod mindet és egy hajgumival megkötöd(én ehhez befőtteset szoktam használni), ha sok maradt a végén, ami nincs befonva, érdemes az elgumizás után újra kezdeni, mert ha a végeket nem fonod be, akkor egyenesek maradnak, ami kis mennyiségben elviselhető, de ha hosszú egyenes szálakban végződik a gönör haj, az egy kicsit fura.
szóval befonod kb 10 tincsbe(ár nekem elég sűrű a hajam), befújod mgint vízzel a tincseket és abban alszol. Másnap reggel kiveszed a gumikat és NEM fésülködsz, mert szétjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!