Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerülhet egy hajvágás...

Mennyibe kerülhet egy hajvágás Zsidró Tamásnál?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod:

[link]

2013. máj. 21. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
És van aki 20-25 ezret otthagy hajfestésért és vágásért csak mert Zsidró? Ahogy néztem a műsorát pedig nem olyan nagy szám, mindenkinek rövid és barna vagy vörös hajat csinált aztán ennyiben megállt a tudomány.
2013. máj. 21. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
utolsó igazad van én voltam nála és mondtam hogy hamvasszőke hajat akarok fazon pedig bubi erre ő gondolta szorgoskodik és oldalt rövidre csinálta mert állítólag ez divat de a szine jó lett így csak a festést fizettem ki de az is volt 10 ezer kb jah meg kb 1,5 hónapot vártam mire fogadni tudott
2013. máj. 21. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
25ezer lenne a hosszú hajam festése, vágása. Többet nem vágok pofát a fodrászomnak, azt hiszem, hogy elkér ezért 5ezret :) igaz, ő Hajas-párti, nem Zsidró :)
2013. máj. 22. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó fodrászom van Diósdon. 8 ezret kér el de vágás, festés és szárítás benne van. Három havonta járok hozzá, mert itthon is tudok festeni, nagyon jó hajam van. Viszont vágni nem tudok és akkor már festés is meglegyen, így három havonta még kibírom azt a nyolcezret!
2013. máj. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!