Mivel szőrtelenítsem az intim testrészeimet? (gyanta, borotva vagy krém)
Hátránya:ha érzékeny a bőröd mindegyiktől kipattoghatsz, a krémre allergiás lehetsz.
Borotva: Gyors és olcsó, de nem tartós, legalább 2 naponta ismételni kell a műveletet.
Krém: Vegyi anyagok, nem biztos,hogy egyenletesen szedi le a szőrt,foltos maradhatsz mert az míg a véknyabb szálakat feloldja addig a vastagabbakat nem, ezeken a pontokon ismételni kell. Elég sok idő amíg lemarja a szőrt és kellemetlen szagokkal jár. Hatása annyi mint a borotvának. 2 naponta ismételni kell. Pluszba drága.
Gyanta: Gyors,de pillanatnyi fájdalommal jár. Árban leginkább a krémekre hasonlít, kozmetikusnál belekerül 1-2 ezerbe, de nagyban függ attól,hogy hány testrészed akarod szőrtelenül. Otthoni gyantázásnál van némi égésveszély, márha nincs olyan melegítő izéd amit a kozmetikusok használnak. (hideggyantáról nem nyilatkozok,szerintem borzasztó)
epilátor: Csöppet időigényes, és huzamosabb fájdalommal/kellemetlenséggel jár. Viszont egyszeri beruházás.
és akkor szerintem:
1.Gyanta
2.epilátor/borotva
3.Krém-hideggyanta (ezeket nagyon nem ajánlom, iszonyat rossz az ár/érték arány)
Nekem a borotva szóba sem jöhetett, mert naponta kellett volna, de akkor is állandóan szúr.
A krém eleinte nem volt túl tartós (pár nap), de több hónap után annyira legyöngitette a szörszálakat, hogy most elég 2-3 hetente.
Egy ideig gyantáztattam, de nekem túl kellemetlen volt mindig elmenni kozmetikushoz emiatt.
A lábon/hónaljon viszont magam tudom gyantázni, itt is eleinte gyakrabban kellett, most a (hideg -Veet) gyanta elég 6 hétre.
IPL. [link]
Én kuponos oldalon vettem,12 alkalom 10ezer forint volt.Egyébként nagyon drága,de elég sűrűn ki lehet fogni ilyen kuponokat a különböző oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!