Kozmetikus vagy bőrgyógyász?
Elég problémás az arcom. Pattanásos (nincs tele az arcom, de ha egy elmúlik jön a következő helyette), mitesszeres, száraz, és érzékeny. A fejbőröm is hamar zsírosodik és korpásodik,ezért szeborrea-ra tippelek.
Igazából a kérdésem az lenne, hogy előbb keressek fel egy bőrgyógyászt, vagy rögtön menjek kozmetikushoz? Melyik tudná hamarabb rendbe szedni az arcom, úgy hogy nem költök vagyonokat?!
Nekem is így volt. Nem az egész arcom pattanásos, inkább csak az orrom és az állam. Ahogy elmúlik 1, jön helyette másik, elég mélyek és gyulladtak. Én bőrgyógyászhoz mentem, mert a kozmetikustól csak rosszabb lett. Az orvos felírt mosakodókrémet és éjjelre gélt, tök jól helyrejött az arcom tőle. Azóta mindig váltogatom a géleket, mert általában pár hónapig használ csak egy, utána hozzászokik a bőröm, így másikat veszek.
Egyébként nekem azt mondta a bőrgyógyász, hogy nem szabad hozzányúlni, és semmit se kenjek rá, csak amit felírt, szóval kozmetikus ki volt lőve alapból.
Most eljutottam oda, hogy mindenféle bolti cuccokat használhatok, nem befolyásolja a pattanásokat, de ha előjön egy gyorsan rá az éjszakai gél, és nálam így rendben van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!