Valaki segítene a szemöldökömmel kapcsolatban? A többi lent
Figyelt kérdés
Nekem elég szőke a szemöldököm és nem is látszik.segitetek mondani olyan ételeket krémeket amik esetleg segitenének abban hogy barnább legyen?előre is köszönöm.2013. máj. 19. 10:52
2/5 anonim válasza:
étel? krém?
Festesd be kozmetikussal, (késöbb Te is tudod festeni akár otthon mert sjanos hamar lekopik, bár a szőkén kicsit tovább megmarad) vagy tetováltasd ki.
3/5 anonim válasza:
vagy festesd be kozmetikussal, vagy vegyél valami picit sötétebb (a szemöldöködnél) szemöldökceruzát. Essence-nek és a catrice-nek is egész jó kis ceruzái vannak, jó áron. :)
4/5 anonim válasza:
Étel, krém nincs rá. Ahogy előttem írták: szemöldökceruza, kozmetikus. Én ezt a terméket használom, Dm-ben lehet kapni 2000 Ft-ért: [link]
Előtte érdemes elmenni kozmetikushoz, hogy lásd, hogy is kell pontosan befesteni helyesen, de utána már otthon is megtudod oldani. Sajnos csak fekete és barna árnyalat van belőle, én barnát használok, igazából a színén tudsz változtatni, illetve attól függ mennyi ideig hagyod rajta a festéket, attól függ mennyire szeretnéd sötétre.
5/5 anonim válasza:
Bármelyik fodrászkellékesben lehet kapni szemöldökfestéket, bár tök ugyanaz mint a hajfestékek csak kisebb és drága. Szóval akár hajfestéket is vehetsz, 6% oxival. Fodrászkellékesben. Felkened, majd lemosod mikor látod hogy jó a színe, ehhez nem kell kozmetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!