Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajvasalót ajánljátok...

RandomgirlLOL kérdése:

Melyik hajvasalót ajánljátok jobban ezek közül?

Figyelt kérdés

A Remington S1400-ast gondoltam, nem is drága annyira, de láttam egy másik 2000 forintosat. Nem emlékszem a márkájára, a legolcsóbb volt. Igazából nem annyira fontos, hogy egyenes legyen a hajam (csak néha hullámosabb), de nekem tetszenek a vasalóval készíthető hullámok, ezért is gondoltam megvenni valamelyiket. Ezen dolgok tudatában (nem szükséges a nagyon egyenes haj, inkább lágy hullámok), melyiket ajánljátok jobban?

Az olcsóbb nagyjából így nézett ki, csak a vasaló része szélesebb volt: [link]

2013. máj. 17. 17:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Bár szerintem az olcsóbbal nem lehet olyan jó hullámokat csinálni, mint a Remingtonnal, az olyan "karcsú".... :D
2013. máj. 17. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát egyszer vettem 2000 ft ért hajvasalót kb úgy vasal mintha a kezemmel vasalnám egy kalap szar ilyenekből rá kell szánni a pénzt és minőségit venni oriflame-ből is rendeltem az is szar volt én ezt ajánlanám neked: [link]
2013. máj. 17. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát, köszi a választ, de így sem jutottam ötről a hatra.... Na mindegy. :P

Ennyi pénzt nem fogok beleölni, mint írtam, nem annyira fontos a legeslegszuperebb, 30.000 forintos hajvasaló - még ha minőségi is. A fent említett Remington jó lenne, mert tudom, hogy jó, de még mindig várok válaszokat.

2013. máj. 17. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is remington hajvasalóm van, mondjuk nem az általad említett típus. Én teljes mértékben elégedett vagyok vele, vasalni is jó vele, és hullámokat is lehet vele készíteni vele! Már több, mint 3 éve használom, de még mindig kitűnő állapotban van, csak a felirat kopott meg egy kicsit.

Ez előtt volt egy noname, olcsó hajvasalóm is, de azzal semmit nem lehetett csinálni, se vasalni, se göndöríteni.

Szóval én a remingtont ajánlom, hosszú távon kifizetődőbb. :)

2013. máj. 17. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Én is inkább a Remingtont venném. :)
2013. máj. 20. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!