Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajvasalót ajánljátok...

Melyik hajvasalót ajánljátok az alábbiak közül az én hajamhoz?

Figyelt kérdés

mell fölé érő szőkésbarna, hullámos, vastag szálú, dús, nehezen kezelhető hajam van. ha esős idő van, vagy csak párás, behullámosodik a hajam, illetve a nagy melegben is hullámosodik.

a lehetőségek:

1.) Remington Wet2Straight (S7902) - ez elvileg 8 órán át gátolja a haj begöndörödését. erről mik a tapasztalatok? tényleg nem hullámosodik/göndörödik a haj erős párában sem?

[link]

2.) Remington Shine Therapy (S9950) - avokádós, kíméli a hajat.

[link]

3.) Remington Sleek & Curl (S1051)

[link]

Ti melyiket ajánljátok? Esetleg Remington-tól valami másik hajvasaló? :)

Most állok hajvasaló vásárlás előtt, mert a régi nem elég tartós (párától hullámosodik a hajam). Tulajdonképpen az ára teljesen mindegy. A hatás számítana.

Légyszi írjátok le a tapasztalataitokat!

Köszönöm szépen mindenkinek!!

16/L

2010. okt. 12. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Az utolsót
2010. nov. 10. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
a párától szerintem mindenképp párásodik, én a másodikat választanám mert elvileg kíméli a hajat:D
2010. nov. 10. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
2.
2010. nov. 10. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem az utolsó lehet a leghatásosabb, de a 2.-at venném, mert az elvileg ápol:)

bár ha a 3. sokkal jutányosabb áron van, azt vedd! nekem hasonló remingtonom van és nagyon szeretem!:)

2010. nov. 10. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

igaz, az kicsit régebbi modell és még mindig tökéletes:) remington a tuti!:)

2010. nov. 10. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:

még mindig utolsó vagyok

ilyenem van [link]

:)

bocsi a sok offért!

szóval a harmadik!:D

2010. nov. 10. 21:38
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

végül az utolsót vettem meg, tegnap :) ma próbáltam ki, az előző hajvasalóhoz képest nagyon tuti :) szögegyenes lett a hajam, pedig csak 2x húztam végig a hajamon, a réginél legalább 5x kellett, és mégsem lett szögegyenes :)

egy kérdés: miért büdös a hajam a hajvasalótól? vagy csak azért, mert még új? :)

2010. nov. 11. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!