Melyik hajvasalót ajánljátok az alábbiak közül az én hajamhoz?
mell fölé érő szőkésbarna, hullámos, vastag szálú, dús, nehezen kezelhető hajam van. ha esős idő van, vagy csak párás, behullámosodik a hajam, illetve a nagy melegben is hullámosodik.
a lehetőségek:
1.) Remington Wet2Straight (S7902) - ez elvileg 8 órán át gátolja a haj begöndörödését. erről mik a tapasztalatok? tényleg nem hullámosodik/göndörödik a haj erős párában sem?
2.) Remington Shine Therapy (S9950) - avokádós, kíméli a hajat.
3.) Remington Sleek & Curl (S1051)
Ti melyiket ajánljátok? Esetleg Remington-tól valami másik hajvasaló? :)
Most állok hajvasaló vásárlás előtt, mert a régi nem elég tartós (párától hullámosodik a hajam). Tulajdonképpen az ára teljesen mindegy. A hatás számítana.
Légyszi írjátok le a tapasztalataitokat!
Köszönöm szépen mindenkinek!!
16/L
szerintem az utolsó lehet a leghatásosabb, de a 2.-at venném, mert az elvileg ápol:)
bár ha a 3. sokkal jutányosabb áron van, azt vedd! nekem hasonló remingtonom van és nagyon szeretem!:)
utolsó vagyok
igaz, az kicsit régebbi modell és még mindig tökéletes:) remington a tuti!:)
köszönöm a válaszokat!
végül az utolsót vettem meg, tegnap :) ma próbáltam ki, az előző hajvasalóhoz képest nagyon tuti :) szögegyenes lett a hajam, pedig csak 2x húztam végig a hajamon, a réginél legalább 5x kellett, és mégsem lett szögegyenes :)
egy kérdés: miért büdös a hajam a hajvasalótól? vagy csak azért, mert még új? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!