Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vannak még más módszerek a...

Vannak még más módszerek a haj kiszőkítésére, vagy kivilágosítására a szőke hajfestéken és a hidrogénezésen kívül? Mik ezek?

Figyelt kérdés
Csak az lenne a fontos hogy ne ragadjon rá a hajamra valami vegyszer (mint a festék). Tehát a hidrogénezés jó lenne, erre a célra, mert a hajamra nem ráragaszt valamit, hanem kiszedi belőle a színanyagot. De nincs valami kíméletesebb megoldás még ezen kívül? Nembaj ha nem lesz szép színű a hajam, csak az a lényeg hogy világos legyen. (barna hajam van)
2008. jún. 17. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szőkítőpor.
2008. jún. 17. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs. A festék nem ráragad, hanem belemegy a hajadba. A színező megtapad rajt, ezért alig roncsolja. De miért akarod kiszőkíteni, főleg úgy, hogy nem lesz feltétlenül szép színű? Láttam már olyan embert, akinek a folyamatos szőkítéstől és melírozástól narancssárga lett a haja. És utána hiába festi mással, mert ha teljesen tönkretette a hajat, akkor kihullik. Inkább élénkítsd az eredeti hajszínedet valami természetes anyaggal. (Ha jól tudom a barnát gesztenyefőzettel kell, de akár egy herbáriában vagy itt is megkérdezheted.)
2008. jún. 17. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs más módszer, de ha sötét a hajad ne szőkíttesd ki szerintem, nagyon roncsolja, töredezett lesz, hullani fog, és rettenetes színe lesz egy jó ideig, nekem is ez volt, a fodrász sem vállalta el hogy hidrogénezze a barna derékig érő hajam. Később egy másik megcsinálta de nagyon megbántam már, csak tönkretette a hajam.
2008. jún. 18. 02:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Természetes módszerek:

Teák:

Diófalevéltea:

A legintenzívebb természetes színező, kellemes fényt ad a hanak, világosít, és lágyítja a színét.

Vigyázat: Ügyeljünk, rá hogy a fejbőrt ne érje, benne lévő nikotin, bőrön át is felzívódik, de nincs olyan ártalmas mint 2 szál cigaretta.

Kamillatea: Rendszeres használata jótékony hatással van a hajszerkezetre és a fejbörre. A hajat szőkíti.

Elkészítés, használat: hahosszúságtól és mennyiségtől függően készítsünk 3-6 deci tömény teát. (Diófalevélnél vigyázzunk a ruhánkra, a leveleknek nincs szüksége szárításra) hajmosás után, öblítsü le vele a hajat, majd hajszárító nélkül szárítsuk.

Ecet: Itt a szín kiszívásán/kimarásán van a hangsúly. A fejbőrt ne érje, a hajon 2-3 percig maradjon, rendseres használat roncsolhatja a hajat. A teával ellentétben ezt le kell mosni de semmiképp sem samponnal.

2008. jún. 18. 08:28
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
bekened valami csöves krémmel, pl nagyi arckréme, és kimész a napra. az az egy baja van, hogy nem kopik le hanem lenő
2008. jún. 18. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
én a palette color xxl szőkítőjével csináltam vörös melírozott hajból szőkét. Hetente szőkítettem, kb 4-5x, most pedig hamvasra festettem be, mert sárga volt. A hajam pedig erős és fényes, semmi baja nem lett!
2009. júl. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!