Kb két hónapos dreadlockjaim kezdenek lenőni. Mit kezdjek velük? Hogy korrigáljam a lenövést?
horgold... vagy kérj meg rá vkit aki tud horgolni, magamnak én se tudom...
(ex-rasta lány 16.)
az exrasztacsaj vagyok...
mivel nem volt még teljesen behorgolva, fogtam egy bazierős kefét és elkezdtem kifésülni a hajamat... nem mondom hogy fájdalommentes, és azt sem hogy annyi hajad lesz mint amennyi dreadlockositás elött volt... :'D de köjött! xD
2 hónap után természetes, h elkezd lenőni a rasta. iylenkor két választásod van. vagy elkezded horgolni (ha nem megy, akkor valakit megkérsz), vagy pedig hagyod nőni és beáll magátol. a horgolt rasta sokkal ápoltabb és rendeztettebb látványt nyújt, mint az amit nem horgolnak.
(2 és fél éve rasta srác)
szétszedni szinte bármikor lehet max kevesebb lesz a haj. sok balzsam és fésű (de létznek külön erre készült balzsamok is)
ha lenő akkor én vihha forgatom és horgolom.. ha kérdés van irj nyugodtan mailt
Ha elkezd lenőni nem horgolod, hanem a fejedhez dörzsölöd, de ezt az elejétől fogva kellett volna. Mert ha dörzsölöd mindig akkor ott a töveknél is ugyanolyan lesz mint lenn, de sokat kell dörzsölni többx egy nap :)
Amúgy én is kifésültem. (az egyik válaszadónak)
Ex rasta lány, 19.
ez butaság.
ha dörzsölöd akkor egy idő után sebes lesz a fejed és tiszta korpa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!