Van még esély, hogy elmúljon/eltűnjenek? (hegek)
Figyelt kérdés
Régóta pattanásos vagyok. Most azok már letisztulnak nagyjából. Maradtak utána piros foltok(nagyobbak,kisebbek).Nem tudom,hogy ez olyan-e de nem szeretném,hogy örök életemre ilyen legyen az arcom esetleg "göröngyös".:)
Ebben kérném a segítségeteket. Akinek van TAPASZTALATA és ha van rá ideje akkor írja meg hogy mit javasol.
Mivel lehetne eltüntetni halványítani? Házi praktikák is érdekelnek.Szóval a témában minden.
Bőrgyógyásznál már voltam és járok is. Javasolt a Sotretet,de nem szeretném beszedni a súlyos mellékhatások miatt.
Előre is köszönöm!
(Bocsánat a kisregényért.)
2013. máj. 14. 13:37
1/5 anonim válasza:
A bőrcsiszolás segít.De ilyenkor már nem ajánlott a napfény miatt.
2/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a bőrgyógyász ,hogy ahogy barnul a bőröm a hegek elfognak tűnni. Csak idő kérdése.
3/5 anonim válasza:
A bőrcsiszolás vagyis mikrodermabrázió tényleg sokat segít. De sajnos ez nyáron nem ajánlott az erős napsugárzás miatt, késő ősszel, télen lenne javallott belekezdeni.
4/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta az én kozmetikusom, hogy ne nagyon barnuljak mert akkor a foltok is bebarnulnak es akár örökre megmaradhatnek. Én egy ezresért vettem krémet töle, az sokat segitett, kérj te is a te kozmatikusodtól. :)
5/5 anonim válasza:
IKémiai aha-savas hámlasztás otthon sokat segít. Persze rebdszeresen kell használni és figyelni kell a bőrödre ( fokozatosan hozzászoktatni, napvédőt, min 30 faktorosat használni télen is, nem.szolizni , stb) de megéri,mert nem csak a foltokon segít, hanem a bőrszínt is egységesíti, puhítja, simítja, sokkal szebb lesz tőle. Eredménye 1-2 hónapon belül tuti van, ha heti 1-2 alkalommal egy 10-12%os terméket használsz ( isis pharma, neostrata, anaconda, paula's choice, stb) eméllé még ajánlanék egy jó gyulladáscsökkentőket pl aloe verát, stb tartalmazó, jó minőségű hidratálót ( azaz nem garnier meg nivea, meg egyéb kőolajos hülyeségek. Krémmánián keress krémet, tuti találsz. ( nekem gyulladt sose volt abőröm, de szerintem jót tenne, mert sotretet azért nem írnak fel gyulladt pattik nélkül. Ami még fontos: NE napozz, mert örökre nyomot hagyhat a most még csak pirosas folt a bőrödön. Ez egy csalóka dolog, mert csak úgy tűnik, hogy használ, hiszen a sötétebb bőrön kevésbé látszódnak a foltok, de később nagyon szép pigmentfoltos is lehet a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!