Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek gyantáztassak?

Szerintetek gyantáztassak?

Figyelt kérdés
Nagyon utálom a borotválkozást, mert alapból is erősebb a szőröm és ez még jobban erősíti, minden nap borotválkozhatok, és mindig pöttyös leszek tőle, begyullad. Át kéne váltanom gyantára. Próbáltam itthon magamnak illetve a barátnőm segített, de nem szedte ki rendesen, pedig sokfélét kipróbáltunk. A kozmetikus biztos jobban csinálná, de az sem biztos, hogy jobb lesz. Anyukám is volt gyantáztatni elég sokszor már, de neki is erősebb szőrzete van, ezért mindig maradt gyantázás után egy csomó szőr még rajta, illetve 1-2 hét múlva visszanőtt. Nekem meg anyukáménál erősebb szőrzetem van, nem tudom ki fogja-e rendesen szedni. Meg az is lehet, hogy mégjobban kipattogzik ha gyantáztatom. Na meg én elég nehezen barnulok le, illetve szinte egyáltalán nem barnulok le, ezért elkezdtem szoliba járni, bár még az se látszik valami nagyon, de azért kezdek barnább lenni. Viszont a gyanta még a barnaságot is letépi rólam.. Ráadásul kicsit kövér is vagyok, és szégyenlős emiatt, alig merek elmenni kozmetikushoz. A hasam alján is nőtt egy kis szőr, amit állandóan leborotváltam, ezért most erős fekete szálak vannak ott, amit szintén eléggé szégyellek mások előtt, szóval a kozmetikus előtt is.. Na meg a gyanta fáj is, de a borotválásból már tényleg nagyon elegem van. Nem tudom, jó-e a gyanta. Lehet, hogy tök fölöslegesen kínzom magam vele. Nem tudom, melyik a rosszabb; a gyanta vagy a borotva. Mit csináljak szerintetek? Elmenjek gyantáztatni?
2013. máj. 13. 16:01
 1/3 A kérdező kommentje:
16/L
2013. máj. 13. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
A kozmetikust nem érdekli, hogy kövér vagy-e. Szakember és úgy csinálja, hogy a legjobb legyen. Keress mást, ne ahhoz menj, akihez anyukád jár, ha nem alapos. A gyantától és az epilátortól kopik a szőr, én a lábamat kb 7 éve epilálom és szinte nincs rajta semmi. Használj krémeket!!!
2013. máj. 13. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is erős a szőröm, próbálkoztam sokféle gyantával az évek alatt, de nem váltak be egyáltalán, a kozmetikus se vált be. Viszont vettem egy jobb fajta Braun epilátort és ez kiszedi a szőrt, tovább tart, utálom amíg tépkedi, de még ez a legjobb módszer szerintem. Persze ennél fontos hogy nyugtató krémmel kend utána, meg radírozd a bőröd hogy ne legyenek szőrbenövéseid.
2013. máj. 14. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!