Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egyenes hajból hullámosat?

Egyenes hajból hullámosat?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnék egyenesből hullámosat csinálni? Olyan technikára lennék kíváncsi amik megmaradnak kb. 2 napig a hajban.

2013. máj. 12. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mosd meg hajad, fond be és hagyd megszáradni szabad levegőn. Utána akár egy kis hajlakkor is fújhatsz rá, hogy tartósabb legyen. :)
2013. máj. 12. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha valakinek jó a haja, bármelyik csavarás, sütés megmarad napokig a hajában. Akinek hamar kirúgja a haja magát, annak meg nem...úgyhogy neked kell tudni, hogyan viselkedik a hajad mondjuk egy hajsütés után.
2013. máj. 14. 15:34
 3/3 rowdy94 válasza:
a fonásos jó taktika, csak nem érdemes a végét erősen gumizni mert ott megtörik és sztem az csúnya, én olyankor még feltekerem kontyba és azt gumizom össze. vagy a másik módszerem, hogy ketté választom összecsavarom és úgy kötöm kontyba.én vizes hajjal szoktam lefeküdni, csak átszárítom egy kicsit.viszont ha megyek valahova és indulás előtt sütöm be a hajam,kilépek az ajtón és kidobja..."fújj rá egy flakon lakkot". (: az megszokta oldani, amúgy nekem másnapra lesz szép a sütéstől.(:
2013. máj. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!