Miért van az hogy akinek egyenes a haja hullámosat akar akinek meg hullámos az egyeneset?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 12:15
1/11 anonim válasza:
Mert mindig az kell, ami nincs.
2/11 anonim válasza:
Mert soha nem vagyunk megelegedve azzal ami van. Azt hisszuk, massal, mashogy jobb lenne.
3/11 anonim válasza:
Én tipikusan göndörke vagyok.
Eszemben sincs kivasalni, ja, és max 10 percig maradna egyenes.
4/11 anonim válasza:
Csak az akar más lenni aki nincs magával megelégedve.
Nekem egyenes a hajam, és ez így tökéletes.
5/11 anonim válasza:
Mindig az kell, ami nincs.
De én tökéletesen megvagyok elégedve az egyenes hajammal.
6/11 anonim válasza:
nekem hullámos hajam van...és én nem azért vasalom vagy éppen göndörítem mert nem vagyok megelégedve...hanem azért hogy változatosabban nézzek ki am legtöbbször természetesen hordom és örülök annak hogy
7/11 anonim válasza:
ha sietek em kell azon aggódnom h mit kezdjek vele...simán is jól néz ki:)(ez lemaradt xD
8/11 anonim válasza:
nekem göndör hajam van és én nem csak akarok egyeneset hanem az is (tart.sim,vasalás)de az egyenes hajúak csak 1 napig akarnak göndör hajat és amelyik göndör haj csinálva van az nem is igazán göndör mglehet fésülni meg minden de az igazi göndört nem!!!
9/11 anonim válasza:
én örülnék az egyenesnek is és a hullámosnak is,de nekem valahol a kettő közé ragadt....ha megmosom általában az egyik fele elkezd kunkorodni a másik pedig nem igazán és így olyan érdekes a hajam :/
10/11 anonim válasza:
Hát ez az! :D Nekem is pont ilyen. Ráadásul ha pl begöndörítem (csavaróval) kb 2-4 óra alatt kijön!!! Viszont ha nagy körkefével szárítom, akkor nagyjából egyenes marad még pár napig :) (hacsak eső nem éri)
Engem is idegesít picit, hogy se ilyen - se olyan, de azért nem olyan vészes, hogy elégedetlenkedjek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!