Csao! Mivel fehér bőrű vagyok így lenne egy kérdésem! Mivel barnulhatok a leggyorsabban? És ha szoliba megyek hány alkalom után érhetem el a kívánt "barnaságot"?
Milyen színű a hajad/szemed?
1-10 -es skálán: Vannak szeplőid, anyajegyeid? Mennyire vagy pattanásos? Mennyire vagy gyakran beteg?
Ezután pontosabban tudok segíteni :)
Bőrgyógyász
utolsó:Hajam: Sötét barna
Szemem: Zöld
Szeplőm: van de nem nagyon látszik.
Nem nagyon vagyok pattanásos :) kicsit a homlokom
Ritkán vagyok beteg
szeplőim:6 ,anyajegyeim:7 pattanásos:7
gyakran beteg:6
Leggyorsabban természetesen szoláriummal.
Egyébként férfi vagy?
Elsőre 3-5 percre menj, ha nincs ennyi, akkor 6-7-re, és menj ki akkor, amikor úgy érzed, hogy nagyon nagyon ég a bőröd. Egy kis égés nem probléma, az a szokott szolizóknál is van. Álló szoláriumba menj. (Ha még sose voltál, akkor ne nyisd közben ki a szemed, de ha kinyitod, ne ijedj meg attól, ha lila lesz a bőröd, körmeid, ez a melegtől és a vér kiáramlásáról van.)
Első alkalomra rá 4-5 napra látogass el ugyan ennyi időre, majd ezt követő 2-7 napon belül kétszer ennyi időre. Ekkora szép barna leszel.
Ha ennyire sincs szüksége a bőrödnek, érzed majd.
Javasolnám szoláriumkrém használatát, segíti a barnulást, tovább megtartja a színed stb, de nagyon utálom a macerát, mire felviszem, és én gyakran foltos vagyok, ha elrontom az egyenlítését.
:)
Ezen esetben kövesd az utasításaimat, de tényleg csak az időminimumra menj el, előtte való nap testápolózz, és igyál sok vizet, szedj valami vitamint, ha van otthon. De nem lesz enélkül sem komolyabb bajod.
Ha gondolod, használj szolikrémet, de csak ha bajlódni akarsz vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!