Kékesfekete a hajam és holnap szőkítőporral és 18százalékos hidrogénnel rakunk bele tincseket, mert fehéret szeretnék. Hány alkalom után lesz fehér színe a tincseknek?
Előre szólok, nem lesz fehér és a 18%-os szőkítő keverék után már hajnak sem lesz nagyon hívható.
Feketéből nem lehet fehéret csinálni.
Miért nem veszel inkább pár tincs póthajat? Az biztos fehér lesz és nem a saját hajadat roncsolod szét.
Hát, inkább sárga lesz vagy vörös. Ha eredeti fekete.
Ha festett, akkor öt.
Hát ha már a póthajat sem bírja akkor az ilyen erős kémiai beavatkozás sem fog jót tenni neki.
Hát te tudod. Én is fodrász vagyok és bele sem kezdek ilyesmibe, mert számtalanszor próbáltam és mindig gáz lett a végeredmény. Fodrásztanuló kezébe meg még 9%-os hidrogént sem adnék nem hogy 18-at.
Tökmindegy hogy pár tincs vagy az egész haj. Mire annyit szőkítik a hajat minden pigment eltűnik belőle addigra már teljesen szétroncsolódik a felszíne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!