Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudom enyhiteni vagy...

Hogy tudom enyhiteni vagy eltuntetni a szeploim?

Figyelt kérdés
nem szeretem hogy szeplos vagyok es sokszor ha kizel vannak hozzam az emberek kellemetlennek erzem. mintha borhibaim lennenek. valahogy el szeretnem tuntetni, kepeken is sokszor nagyon zavar. van ra valamilyen megoldas? vagy csak ha nemis eltuntetni de enyhiteni oket.

2013. máj. 11. 17:02
 1/8 anonim válasza:
Próbáltad már az alapozót? Ha van barátnőd, kérd a segítségét és keressetek egy a bőrszínedhez passzoló terméket valahol...
2013. máj. 12. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány vagy?
2013. máj. 12. 14:03
 3/8 A kérdező kommentje:

nem dzeretem ha ehesz nap maszk van a fejemen, meg hat nem tunteti ugy el max akkor halvanyabb ha sok van rajta

amugy lany vagyok es 15:)

2013. máj. 14. 21:01
 4/8 anonim válasza:

Első vagyok... Ha lány vagy, akkor szerintem ne foglalkozz vele! Számomra például a szeplő egy erős szexepil - persze ezt embere válogatja - de hidd el, különlegessé tesz, nem pedig csúnyává!

22/f

2013. máj. 14. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az előzőnek :) Ne akard eltüntetni. Attól nem vagy csúnya sőt,nekem nagyon is tetszik ha egy lány szeplős :)
2013. máj. 15. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:
a jó minőségű alapozót nem lehet érezni az arcon szóval szerezz be egy olyant , egyébként van akinek jól állnak a szeplők lehet hogy neked is
2013. máj. 25. 14:57
 7/8 anonim válasza:
A szeplőtől különleges vagy, ne akard elfedni :)
2013. máj. 25. 15:32
 8/8 anonim válasza:

Leghatékonyabb a megelőzés: Alapvetően kerülni kell a napsütést, mert az hozza ki őket. Amikor csak napfény érheti az arcodat, akár szűrt fény, akár közvetlen napfény, mindig legyen rajta erős napozókrém, minimum 30 faktoros, de a legtutibb a kisbabáknak kifejlesztett hipererős 50-es. Ez nem egyszerű feladat, mert ha egyszer elmulasztod, és megsüti a nap a szeplőre hajlamos bőrt, azonnal előugranak a kis roadékok. Fontos tudni, hogy még ilyenkor sincs minden veszve, az erős UV-védelemmel ellátott krémeket még utólag, a nap-hatás után is érdemes felkenni, ha nem is ugyanaz a hatás, mintha már napozás előtt fenn lett volna az arcodon, de valamennyire még utólag is hatásos lehet, ha minél előbb rákened.

Ezenkívül éjszakára bőrradírozás után körömvirág krémmel kezeld, az valamennyire enyhíti.

Ne foglalkozz a demagóg sablonszövegekkel, a kérdés nem az volt, hogy kinek tetszik a szeplő! Hiába írják, hogy milyen szexi, ha téged zavar, foglalkozz vele, tegyél ellene! Minél több energiát ölsz a küzdelembe, annál hamarabb el tudod majd fogadni és később annál jobban fogod szeretni a pulykatojás arcodat! ;)

2013. máj. 31. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!