Bikinivonal, szeméremdomb epilálása mennyire fáj? Van, aki bevállalja magának? Valami, amivel enyhíteni lehetne a fájdalmat?
Borotválom, de nagyon nem szeretem, hogy szinte 2-3 naponta kellene csinálni, ráadásul sokszor ki is pattogok tőle. Szeretném kipróbálni az epilátort.
Mennyire fáj? Lehet valamivel enyhíteni a fájdalmat?
Nagyon fáj, nem vállalom be magamnak
20/F
Hideggyantával csinálod? Erre is gondoltam, de nem tudom, mennyire vinné le a szőrömet.. :D
Én sem teljesen borotválom, csak fazonírozom, nekem így kényelmesebb, nem pasi miatt csinálom.
bikinivonal okés epilátorral, gyantával nem mertem kipróbálni...nagyon fáj?
de a szeméremdomb az borotva :/
Meleggyantával csinálom, X-Epiles készülék, nem csinálja nagyon forróra, és sokkal kíméletesebb, mint az epilátor. Tescoban lehet venni. Szerintem ez egyébként egyénfüggő, állítólag, ha nagyon vékony vagy, akkor veszélyesebb, mert a vékony bőrt lekaphatja. Nekem annyira azért ki van párnázva...
Előtte mindenképp hintőporozz és ne tusolás után közvetlenül csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!