Mit tegyek, hogy ne legyen száraz és szálas a hajam?
Úgy tudom, hogy a göndör hajúaknak alapvetően szárazabb a hajuk, mint az átlag emberé. Nekem göndör a hajam, és szálas, száraz, úgy "egyben" van az egész, nem omlik szépen tincsekre meg ilyenek. Nagyon zavar hogy így egybe van állva.. Mit tehetnék?
Kb ilyenek.
Gondolom valami ápoló cuccokat kéne használnom, tudtok ajánlani márkákat és típusokat azokból, hogy milyet próbáljak ki, mi vált be nektek?
hajpakolás balzsam helyett (ha tudom rajta hagyom fél órát, ha nem, akkor balzsam helyett használom) - Kallos (bármelyik, jázminos a kedvencem)
hajvég ápoló olaj! (ha lehet fordászkellékesnél vegyél valami jobb fajtát, nem gliss kurt, meg ilyen dm-ben kaphatókat vegyél.
ami még nagyon jó szerintem a kókusz vaj, nekem amúgy is van otthon, testápolóként is használom, azt kenek a hajam végére, csak úgy issza. nekem is hasonló a hajam, bár nem göndör, csak hullámos, de vékony szálú. a kókuszvajban az a jó, hogy ugyanolyan hullámos marad. néhány hajvégápoló olajtól kiegyenesedik.
ja, én a Konzol féle kókuszvajat használom, ez 100% bio, fairtrade gazdaságól származó, olyan természetes, hogy meg is lehet enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!