Szilikon-, parabén-, SLS-mentes sampon és balzsam?
Figyelt kérdés
Szeretnék áttérni természetesebb samponok és balzsamok használatára, de tanácstalan vagyok. Zsíros hajam van, 3-4 naponta szoktam mosni, de akkor már nagyon zsíros :/ Viszont a vége elég száraz és sprőd, könnyen törik, annak ellenére, hogy nem vasalom és hagyom magától megszáradni. Nincs festve, természetes sötétbarna, de nyáron tervezem, hogy hennával befestem. Most Ultra Doux És Schauma szilikonmentes sampont használok, de szeretnék figyelni más káros nayagokra is, mint az SLS és egyéb színező- és illatanyagok. Viszont nincs lehetőségem drága samponokat vagy hajmosó szappanokat rendelni az internetről, amik tényleg igazán jók lennének. Milyen természetesebb samponokat és balzsamokat tudnátok ajánlani, ami nektek bevált, és megkapható a boltokban?2013. máj. 10. 23:39
1/3 anonim válasza:
Én imádom a Rossmannban kapható Alterra termékeket. A kedvencem a papaja & bambusz sampon :) Akciósan 500 alatt is meg lehet venni.
2/3 anonim válasza:
Samponból a Babylove-ot és a barackos Dulgon kidset próbáld ki. Nekem ez a kettő van, ami bevált szulfátmentes samponból (teljesen szulfátmentesek, nem csak SLS és SLES nincs bennük, mint az Alterrában meg az Alverdében, mert azokban van pl. Sodium Coco-Sulfate), szilikon- és parabénmentesek is. Balzsamból a Balea balzsamok megfelelnek a kritériumoknak, nem rosszak, de nem is a legjobbak szerintem. Nekem ez a 2 vált be a legjobban az ilyen anyagoktól mentes balzsamokból.
Egyikre sincs külön ráírva egyébként, hogy nem tartalmaz ilyen anyagokat. Kicsit figyelni kell az összetevőket, és az átlag termékek között is találni natúrnak mondhatókat, még ha nem is úgy reklámozzák.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. máj. 11. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!