RandomgirlLOL kérdése:
Vélemények mini hajvasalókról?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri egy mini Bellissima hajvasalót vennem? Nem akarok nagyot, mert drágább, és nincs szükségem akkorára. (Csak néhány tincset szeretnék vele kiegyenesíteni, mert alapból eléggé egyenes a hajam).
Milyen mini hajvasalót használtok, mi a véleményetek róla?
2013. máj. 8. 14:33
1/3 anonim válasza:
Határozottan megéri! Pont mini Bellissima hajvasalóm van és meg vagyok vele elégedve :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :) Remélem, hogy tényleg jó! ^^
2013. máj. 8. 15:35
3/3 anonim válasza:
nekem is pont belissima minim van :( nem jó! nekem nem vasalja ki, még mini tincseket sem! oké erős hajam van,de a barátnőmnek kölcsön adtam, hogy hátha beválik neki (neki harmatgyenge a ahaja, elég csak ráfújni és szétesik) de neki sem vasalta ki rendesen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!