Sulyos aknéra feketeszappan? Használ?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 15:30
1/6 anonim válasza:
Nem látványos. Keresd meg a kiváltó okát, akár egy allergia, nőgyógyászati probléma(értelemszerűen ha nőnemű vagy), életmód, menj el bőrgyógyászhoz, végső esetben kapsz egy gyógyszert ami rendbe hozza.
2/6 anonim válasza:
Citromfű és teafa szappan,súlyosabb estben bőrgyógyász és gyógyszerek.
3/6 anonim válasza:
Arctisztításra jó a fekete szappan, de ez magában még nem fogja a problémát megoldani.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi. egyébként sotretet szedek, a bőrgyógyász évről évre erősebb szert ir fel. a nőgyógyász csak gunyolodik rajtam... most méregtelenitést tervexzek, de egyelőre csak egy napot. gondolom szart se ér egy nap....ugye?
2013. máj. 6. 15:50
5/6 anonim válasza:
Én 5 napos Steinberger kúrát szoktam. Hormonvizsgálaton voltál már? Ételallergiád nincs?
6/6 A kérdező kommentje:
voltam, nőgyogyász utalt vérvételre, de mondom, csak gunyolodott rajtam, a leletemet meg meg meg se nézte :( ételallergia nem mutatott ki semmit... endokrinologiára van értelme elmennem? az a kura amit irsz, annak mi a lényege?
2013. máj. 6. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!