Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan aki epilálás előtt...

Van olyan aki epilálás előtt használ valamit? Pl. : hintőport?

Figyelt kérdés
Hallottam régebben valakitől és ha belegondolok, lehet nem hülyeség, mert érzékeny területeknél ha nedves a bőröm -hiába törlöm le, nyirkos marad- jobban fáj és irritációt okoz. Bármi tapasztalat, vagy más ötlet?

2013. ápr. 25. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Epilálás mindenképpen irritációt okoz,de ha beszórod a szőrszálak helyére bejuthat ezáltal gyulladás lehet.Töröld át fertőtlenítővel ez zsírtalanítja is a területet.
2013. ápr. 26. 06:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, én is ettől félek, hogy esetleg nem jó hogy ott van, amikor "seb keletkezik". Azért lennék kíváncsi, van e olyan aki használja, esetleg valami olyan hintőporral, ami nem okoz gondot. (ha van ilyen)

Amúgy lábamon nem okoz irritációt, piros pöttyök sincsenek, csak érzékenyebb területeken. Mondjuk a lábam borzasztó száraz, azt nem is csodálom. Hónaljnál sincs sokszor semmiféle gond,még piros pötty sem, de csak amikor tényleg teljesen száraz. Ha már melegebb van, vagy bármi "stresszhatás ér" és kicsit nyirkosabb lesz, kegyetlen...

2013. ápr. 26. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én csak hónaljon használok hintőport. sima, tök egyszerű kamillásat. nagyon keveset teszek, mert ha túl sok, akkor szerintem a gépnek sem jó. felszívja a nedvességet, így a csipeszek nem húzzák annyira a bőrt és pikkpakk kész vagyok :)
2013. júl. 4. 10:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, azóta már én is kipróbáltam és tényleg jobb így. :)
2013. júl. 7. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!