Kéz borotválása?
szerintem egyre sűrűbben, de nem tudom, nem próbáltam soha.
de pl ha a t.köd borotválod is egyre sűrűbben kell.
21f
én csináltam
aztán mikor már másnap szúrt a kezem elég undi volt és hát hozzáér olyan területekhez, ahol a bőrös vagy a párod bőre érzékenyebb...hát nagyon gáz tud lenni :/
áttértem az epilálásra, így 1-2 hét és nem erősödik tovább, viszont a csontomnál nagyon fáj az epilálás
Borotválni nincs értelme, mert borostás lesz és kipattog, ami sokkal rondább mintha szőrös lenne. Kb naponta kéne hogy ne legyen borosta.
Epilálásnál a gyanta jobb. Azt elég 3 hetente kb.
érdekes..én évek óta borotválom...mikor fürdök gyors lekapom és gyors kész is van...nem lett sürübb, talán csak sötétebb picit, puha a ször, nem erős...három négy nap után gázabb, de egyáltalán nem vészes...nekem nem lett rosszabb:) napi egy perc a két kezem:) a gyantát nem birja a böröm, nekem nagyon fáj..az epilátort kézen nem mertem kipróbálni...csak a lábszáramat epilálom...alacsony a fájdalomküszöböm...egyedül a "bajszomat" gyantázom hideggyantával....ne legyenek ott pihék:)
szoval nekem nem szúr se első nap után se két hét után...kicsit lett sötétebb...nem lett több ször...és napi egy percet vesz igénybe
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!