A festett vörös emberek nem járnak strandra?
Évekig volt festett vörös a hajam, a tűzpirostól kezdve a rézvörösön át minden féle és mivel imádom a strandot, nyáron mindig ott voltam/vagyok (jelenleg is vörös vagyok, de most barnásvörös,sötétebb), és soha nem tapasztaltam ilyet. Egyszer sem engedte a színét, pedig ugyanolyan festékeket használtam/használok, mint bárki más (Garnier, Palette stb.), narancssárga pedig maximum akkor volt, ha egész nyáron lusta voltam befesteni, de ilyen is egyszer fordult elő, hogy nagyon leszívta a nap 2 hónap után. De ez elkerülhető havi újrafestéssel. Szóval szerintem inkább a hajaddal van a gond, nem tudja megtartani a festéket vagy talán túl klóros a víz? Én soha semmilyen különleges praktikát nem vetettem be strandoláskor, több, mint 10 éve járok festett vörös hajjal strandra, és ilyen még nem fordult elő, pedig nem a "csak napozok a parton" stílusú ember vagyok, fél óra strandolás után már a medence alján vagyok megtalálható, úszok, a hajam egész nap ázik, de a nap végére is ugyanolyan, mint a nap elején.
Akkor is ennyire engedi a festéket a hajad, ha otthon hajat mosol?
Sajnos nekem nagyon engedte a hajam a vöröset, akármit csináltam vele. Most már váltottam, de úgy tűnik a hajam minden színt hamar ledob. Szóval igazad van, az én hajammal van a probléma szerintem is.
1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!