Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az epilátor okozhat szőrbenövést?

Az epilátor okozhat szőrbenövést?

Figyelt kérdés
Már kétszer használtam az epilátor gépemet és egyre több a benőtt szőrszál a lábamon. Míg a kozmetikus gyantázott, nem volt rajtam ilyen. Lehet, hogy az epilátortól? Vagy nem jól használom? Mit csináljak a benőtt szőrszálakkal?
2008. jún. 16. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a módszerem, hogy epilálás után 1-másfél hónapig borotválom az akkor még ritka szőrömet, és amikor már elég sűrű növésű lesz akkor megint leepilálom, és így soha nem nő be... és mindig sima a lábam

Csak el kell találni a ritmust.

2008. jún. 20. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

Hajaj, az epilator a legrosszabb ilyen szempontbol, ugyanis a gyantaval es borotvaval ellentetben nem szedi le a felso hamreteget, s igy a szor nem talalja kifele az utat es befele no.

Az epilatort szerintem be kellene tiltani.

2008. szept. 10. 16:37
 13/14 anonim válasza:
100%
Szóval, ha epilálok és utána leborotválom a felső hámréteget, akkor a borotva nem okozhat szép dús szőrmét a lábamon, mint egyébként, de a szőrbenövekedést is megakadályozom, mint az epilálás velejáróját? Kedves kérdező, szerintem ezt próbáld ki, kipróbálom én is és majd megdumáljuk! ;) XD 15/l
2010. júl. 7. 15:31
 14/14 anonim válasza:

Mivel gyökerestől kitépi az epilátor a szőrt, sok esetben hámréteg nő fölé. Nagyon egyszerű, én amikor tusolok, a fürdőrózsával erősen átdörzsölöm a bőröm, hogy a vékony kis hámréteg felszakadjon. Ez persze nem fáj. Csak ajánlani tudom, így sosem nő be a szőröm (:

Katsa.

2010. szept. 6. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!