Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek tetszik ez a hajszín?...

Nektek tetszik ez a hajszín? (fiúk, lányok)

Figyelt kérdés

sziasztok:D szőkés-barna hajam van ovális arcformám, nagy kék szemeim.. közép hosszú a hajam, és gondolkodtam a sötét vörösön de azt félnék bevállalni mert nem akarom egyrészt állandóan festeni és mivel hófehér a bőröm nemtom h nagyon elütne e .. többen mondták hogy az nem állna jól.. viszont az a vöröses szőke átnyalat megtetszett ti mit gondoltok?

[link]

17l

am ilyenben is gondolkodtam:

[link]

nektek melyik tetszik jobban?

2013. máj. 5. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

az 1. szín jó, de sztem legyen kicsit sötétebb:)

am sztem fehér bőrhöz és kék szemhez nem áll jól a 2. hajszín (sajnálom, mert nekem is fehér bőröm, kék szemem van és én is pont ilyen színűt szeretnék..:S)

2013. máj. 5. 15:00
 2/7 A kérdező kommentje:
értem köszi:))
2013. máj. 5. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Második sokkal jobban tetszik
2013. máj. 5. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

1. inkább, vöröst ha megunod nehezbb tőle megszabadulni mint bármelyik festéktől. Másik kb első hajmosásig ilyen szép,utána már kopik folyamatosan.

Első különlegesebb is.

2013. máj. 5. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

az 1. igen.

24F

2013. máj. 5. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Mindkettő szép, de az első valószínűleg jobban illik egy 17 éveshez. A másik inkább vagányabb, dögösebb nőknek való. Tinik közt ilyet nem igazán láttam még.
2013. máj. 5. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Osztálytársamnak pont olyan haja van, mint az első képen. Ő nagyon utálja.:)

A második nekem jobban tetszik.

2013. máj. 12. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!