Mit tegyek zsíros bőr ellen?
Figyelt kérdés
Ilyenkor hogy jön a meleg nagyon zsírosodik a bőröm, és emiatt rengeteg pati van a hátamon, a mellkasomon, de az arcomon nem olyan sok. Valamilyen otthoni praktikát ajánlana valaki?2013. máj. 5. 12:38
1/2 anonim válasza:
Google a barátod sokféle pakolásnak a receptjeit találod meg :)
2/2 anonim válasza:
Én még úgy igazán semmit nem találtam, pedig nagyon sok mindent próbáltam ez ellen. Minden este ilyen dörzsi kesztyűvel alaposan megmosom a hátam és a mellkasom, így nem tömődnek a el a pórusok a zsírtól, meg simább is egyébként a bőröm. Arcra nekem mattító hidratáló krém, zsíros bőrre való BB krém és púder vált be egyedül. Ilyenkor nyáron mondjuk még valahol a BB krémet is soknak érzem, ha nem muszáj akkor azt nem is teszem fel, de a púder az elengedhetetlen. Abból is Alverde van, ez nem okoz irritációt, gyulladást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!