Brasil Cacau kezeles?
Figyelt kérdés
a hajam nagyon gondor es utalom vasalni de gondor hajjal nme tudok egyutt elni van aki csinalt mar ilyeb kezelest es volzak rossz tapasztalatai(?) nagyon fontos lenne koszonom2013. máj. 4. 14:22
1/2 anonim válasza:
Nekem is göndör hajam volt és nyilván egyenes akartam,így megcsináltattam. 28 ezer Ft-ba került. És azóta is bánom. Nem elég hogy 3-4 hajmosás után már nem volt olyan szép egyenes mint amikor megcsináltatták,de iszonyatosan tönkre is tette a hajam. Szerintem inkább fogadd el a göndör hajad,ami szerintem szebb is mint az egyenes,de ezt a kezelést kerüld el! Én is vágytam olyan göndörre amilyen volt,de azóta se lett olyan szép,tényleg nagyon tönkretette. És az egyenesség is kiment egy hét után... Utána írtam is e-mailt a fodrásznak aki előtte lelkesen válaszolt míg el nem mentem. Aztán mikor közöltem vele 2 e-mailben is,hogy a hajam katasztrófa lett érdekes módon nem válaszolt...
2/2 anonim válasza:
és még annyit hozzátennék,hogy legalább 10 centit le is kellett vágatni,olyan csúnyán nézett ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!