Aki már csináltatott Brasil Cacaut, annak nem tette tönkre a haját a kezelés?
Számomra felfoghatatlan és irreális, hogy a haj olyan gyönyörű lesz a kezelés után, és semmi maradandó károsodást nem okoz a szer, amit rátesznek! A dauer is olyan, hogy addig nem veszed észre mennyire tönkretette a hajadat, amíg le nem nő.
Szerintem ez is ilyen de mivel nincs semmilyen tapasztalatom, azokat szeretném megkérdezni, akik egyszer már csináltattak és utána lenőtt a hajuk. Milyen állapotban volt utána? Töredezettebb, szálkásabb?
Az én hajam nagyon töredezett és szálkás is jelenleg. A stressztől nagyon sok kihullott az utóbbi években, ennek hála kezelhetetlen és csúnya lett. Nem akarom hajvasalással vagy göndörítéssel még jobban súlyosbítani a helyzetet, de levágatni sem akarom. A lófaroktól meg már rosszul vagyok. Azon gondolkodom, hogy szeptemberben megcsináltatom de csak akkor, ha nem okoz még nagyobb kárt.
Tehát várom a válaszokat arra vonatkozóan, hogy aki hónapokkal ezelőtt megcsináltatta, annak tapintásra és szemre mennyire változott a haja? Töredezett lett, elvékonyodott? Vagy egyáltalán semmi?
Válaszokat előre is köszönöm!
Nos, ezt mondják, valóban.
Tudod, olyan ez, mint az Ezotv. Azt mondják meggazdagszol, ezerszeres energiával átléptetnek a pénzkapun, te meg várod otthon a nagy büdös semmit. Miért? Mert meg van mondva, hogy érkezik.
A Brasil Cacaut sem véletlenül tiltották be jó pár Unio-s országban, és biztosan nem azért tették, mert mint az álom, úgy visszaépíti az eltöredezett hajat.
De lefogadnám, hogy még sosem próbáltad, úgy "istenezel" meg "jesszusozol" itt neked. Legközelebb az eszedet is alkalmazd, mielőtt billentyűnek esnek az ujjaid.
Köszönöm, kedves második válaszoló!
Nagyon sokat segítettél. Sajnálom a barátnődet, hogy így járt. :( Egyelőre nem írok neked privit, mert még küzdök a hajhullás ellen. (Hajgyógyászhoz járok) Azt mondja, olyan 1,5 év mire visszadúsul a hajam, de addig is nem hordhatok éjjel-nappal lófarkat. :) Ezért gondoltam a Brazil Cacaura. De azt is max szeptemberben tudom majd megcsináltatni mert akkor lesz rá pénzem. :)
Ha megcsináltatom egyáltalán. A hajam állapotától függ majd. :)
Még egyszer köszönöm az értékes kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!