1/4 anonim válasza:
Úúúúúú. Külön hajpakolást soha nem szoktam használni, a balzsamot szoktam tovább a hajamon hagyni, úgy kb fél órára és aztán mosom le. Lényegében ezek a hajpakolások is csak balzsamok. Balzsamból pedig a hajtípusomnak megfelelőt.
2/4 anonim válasza:
Én most vettem meg az Alverdének a hajvaját. Bár még nem próbáltam, így személyes tapasztalatot nem tudok mondani, de Krémmánián nagyon dicsérték :)
3/4 anonim válasza:
Swiss p par argánolajos hajkúrát használok. nekem nagyon bejött :)
4/4 anonim válasza:
én tojáspakolást használok nekem tetszik csak nagyon büdös!!! csak a sárgáját szoktam rákenni ha van otthon valami ami még tetszik pl méz, tej, joghurt, stb akkor azt is teszek bele. kicsit bevizezem a hajam, rákenem, becsavarom fóliával és rajtahagyom amíg meg nem unom van hogy 20 percet van rajta van hogy 2 órát :D nekem szebb lett tőle a hajam , fényesebb és kevésbé törik , megerősödött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!