Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak hogy ne nézzen...

Mit csináljak hogy ne nézzen ki zsírosnak a hajam?

Figyelt kérdés
Be akarom fonatni ma, és ha megmosom akkor nem lehet vele bírni, száll és csúszik, lehetetlen összefogni, ha meg nem mosom meg, a töve kicsit zsíros... Mit csináljak? :S
2013. máj. 3. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
használj száraz sampont! elég drága, de egy csodaszer! (syoss spray formában próbáltam) szebb lesz a hajad, mintha mostad volna, de nem száll!
2013. máj. 3. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

vagy olcsóbb, de kevésbé hatékony, ha megmosod csak vízzel. attól nem fog szállni, de a zsír valamelyest távozik... esetleg egy kis almaecetes/citromos öblítés, ami kicsit lehozza a zsírt (1 liter vízbe 2 evőkanál)

2013. máj. 3. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha hintőporod van otthon teszel belőle a kezedre és áttapogatod a hajtövedet.De ha sötèt a hajad akkor látszani fog a hintőpor.
2013. máj. 3. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
én is hintőporozni szoktam
2013. máj. 3. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Balea száraz samponja jó a célra és olcsó is.
2013. máj. 3. 11:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Végül anyukám (ő fogja fonni) azt mondta mossam meg rendesen csak balzsamot ne tegyek rá, úgyhogy megoldódott. :D
2013. máj. 3. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a hajammal a WU-2 zsíros és normál hajra samponja csodát tett. Nem száll, és nem zsírosodik.
2013. máj. 3. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha hajhabot teszel rá akkor nem kéne szállnia.

A hintőporosat én is kipróbáltam párszor. Nagyon tetszett, de olyan mértékben elkezdtem korpásodni, hogy én nem ajánlom senkinek.

2013. máj. 3. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!