Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudok ilyen hajat...

Hogyan tudok ilyen hajat csinálni? És hogyan érhetem el, hogy másnap is így nézzen ki? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Nem is a hullámossága érdekelne, hogy azt hogyan érhetem el, hanem az hogy felül, hogy hogy nem kócos és áll össze-vissza a haja. Valamint ha megcsinálom ilyenre akkor másnapra már nem fog így állni, viszont ezt fésülni se lehet szerintem, mert akkor a hullámok tönkremennek. Valakinek valami tipp??

előre is köszi!

2013. ápr. 20. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem neki be van tupírozva a hajtöve és a legfelső réteggel kicsit összefésülve
2013. ápr. 20. 10:23
 2/3 A kérdező kommentje:
és hogy tudom összefésülni felül, hogy ne legyen utána nagy csomós gubanc a közepén és a végén? Sajnos nekem eléggé kesze-kusza a hajam..
2013. ápr. 20. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem nincs az a hajtípus és frizura ami egy normál éjszaka után ne esne szét. amúgy használj viszonylag sok hajlakkot. tupír előtt is fújd át a tincset és utána is, és egy percig minden tupírozott tincset hajts át az ellenkező oldalra, mint amelyiken alapból lenni szokott. a hajad legfelső tupírozatlan rétegét a végén hajtsd rá a tupírozottra és fésüld lágyan annyira össze, h ne látszódjon, h tupírozva van. éjszakára a tarkódnál kösd össze ne túl szoros lófarokban a hajad, és ha tisztességesen tupíroztál, akkor még reggelre is marad benne annyi tupír, h max egy kis rásegítéssel és úgyszint a hajfelszín megfésülésével újra hordható lesz. a tupír ha jól megalkotott, az nem szokott kimenni, max ugye mégkócosabb lesz, de ugye erre való a felület kifésülése. hozzáteszem nem vagyok fodrász, de szépségszalonban dolgozom, szóval ennyit tudtam esetleg ellesni:)
2013. ápr. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!