Pontozod a hajamat? (1-10-es skálán)?
Figyelt kérdés
Van valami tippetek, hogy ilyen hosszúságú hajjal mit lehet csinálni a hétköznapokra? (besütés, különböző fonások)
2013. máj. 2. 21:05
2/19 anonim válasza:
jajj istenem küld egy rendes képet privátba rendesen torzítom neked :D
amúgy ez nekem 9/10. és még -1 a béna kitakarás miatt.
(küldöd privátba megcsinálom neked rendesen)
Szerintem laza nyári konty vagy féloldalas fonás nagyon jól állna neked.
23/L
3/19 anonim válasza:
Szerintem szép. Pontot nem tudok, talán egy nagyon szigorú skálán 6-7.
4/19 anonim válasza:
6/19 anonim válasza:
szerintem szép hajad van. bár a színe nem tetszik, de ha jól látom nincs festve...
7/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, pozitív negatív kritikát egyaránt! :)
aranyosak vagytok
tényleg nincs festve, gondolkoztam rajta, h befestem, de egyelőre még jó ez a szín :)
2013. máj. 2. 21:46
8/19 anonim válasza:
Szerintem ez gyönyörű!! 10!! Lány vagyok amúgy, sz'al ne úgy nézd, de nekem nagyon tetszik!!
9/19 anonim válasza:
10 pont.Nagyon szép hajad van,Be ne fesd!!És nem kell sütögetni,meg vasalgatni,mert tönkremegy.
Különböző kontyokkal,feltűzésekkel,fonásokkal próbálkozz.
10/19 anonim válasza:
Nem tudom, mert ezen a képen egyáltalán nem látszik például, hogy töredezett-e vagy sem. Így elsőre egyébként nem tűnik rossznak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!