Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen hajszínért le kell...

Ilyen hajszínért le kell szívatnom a hajamat?

Figyelt kérdés
[link] ilyesmi színűt szeretnék az alapjáraton sötétbarna a hajamból :) Lekell hozzá szívatni? Vagy a festés v többszöri festés elég ?
2013. ápr. 28. 21:51
 1/8 A kérdező kommentje:
[link] itt van még egy kép :)
2013. ápr. 28. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp le kell.
2013. ápr. 28. 22:04
 3/8 A kérdező kommentje:
fenébe:( nagyon roncsolja a hajat? vagy van más fajta eljárás is más rá?:)
2013. ápr. 28. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Én az alapból száraz hajamat ma szivattam le. Sok ápolással nem lesz baja:) Ha félsz tőle,csináld fodrásszal ő le is ápolja neked utána.
2013. ápr. 28. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 3 hetente szőkítem a hajam a legerősebb fajtával, sose volt semmi baja. Csak megfelelő ápolás kell neki.
2013. ápr. 28. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:

attól függ hogy milyen a hajad pontosan. A festékkel maximum 3 színárnyalatot lehet világosítani (ha natur a hajad, szóval nincs rajta egy gramm festék sem). Van az alfa parf nevű festék család, nekik van egy olyan cuccuk amivel 5,5 színárnyalatot lehet világosítani. Nem kell leszívatnod az egész hajad, eszedbe se jusson, hogy ha natur a hajad. Menj el fodrászhoz , mutasd meg neki hogy ilyen hajat szeretnél. Az első festésre nem lesz annyira szőke mint amilyet akarsz, de a másodiknál már igen, és én rakatnék a hajadba melír csíkokat is ( a festés után), de csak a haj tetőre kb 3-3 sávba.

(fodrász tanuló):) Nehogy leszívasd a hajad, tönkre teszi, persze ha eddig nem volt befestve sosem, nem volt dauerolva akkor valszeg egy leszivatás nem fogja tönkre tenni, de szerintem ha nem 1ik napról a másikra szeretnél olyan hajszínt akkor én inkább festéssel és melírral világosítanám :)

2013. ápr. 29. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nehogy leszívd otthon egyedül magadnak. Most olvastam, hogy itt fentebb valaki azt írta, hogy ő magának csinálja otthon. Veszélyes, le tud égni a hajad hogy ha tovább rajta hagyod, mellesleg ha nem jól kened fel foltos leszel!!!
2013. ápr. 29. 10:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Dehogy! Fodrásszal csináltatnám :) Be volt festve még tavaly télen azóta ugy lenőtt és kiszívta a nap hogy ugy néz ki mintha ombre lenne és a világosbarna színe van :D( a nagyon nagyon étcsokibarnából )
2013. ápr. 29. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!