Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sötét barna a hajam és sötétké...

Sötét barna a hajam és sötétkéket szeretnék. Előtte lekell szivatnom szőkére? Mert azt nem szeretném.

Figyelt kérdés
De ha igen akkor ijen lilásat szeretnék...azt ugye elérhetem ha vörös hajfestéket rakok rá? És mien hajfestékeket ajánlotok még...sötétbőrű vagyok de imádom az extém dolgokat :)
2009. júl. 24. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
sztem nem kell. nekem alapbol barna hajam van és nemrég festettem be sötétkékes feketére semmibaja nemvolt rendesen befogta a szín:D
2009. júl. 24. 13:04
 2/5 A kérdező kommentje:
jajj de jó.*-* tegnap láttam egy vidit és a csajnak olyen színű volt a haja k*rva jó : D
2009. júl. 24. 13:10
 3/5 A kérdező kommentje:
am azt úgy megtudom csinálni mamám segítségéval persze: D h. az egész sötét kék elől ill a fru-frum vmi más szín? mien szín lenne jó? : d
2009. júl. 24. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

lila ok de vöröset soha az életbe ne rakj a hajadra, nagyon megfogod bánni az rengeteg ideig masszívan bennemarad, a vörös árnyalattól megszabadulni elég macerás véglegesen.

egyébként a palette xxl color tuti jól megfogja,vagy vmi hasonló

2009. júl. 24. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:
pont azt a márkát akartam venni : DDD egyszer vettem loreált feketében és a haverom leb*szta a fejem h. mér nem hallgattam rá : DDD
2009. júl. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!