Melyik a kedvenc márkátok?
Nivea, Garnier - L'Oreal, Vichy, DM- Alverde...?
Hajra, bőrre, pattanásokra...; testápolókra, meg mindenféle kozmetikumra is értem, ha minden testrészre más márka, azt is leírhatjátok. :)
hajra: Gliss Cure, bőrre (testápolás, tusfürdő): Balea (DM)
pattanás: argánolaj
Haj: Pantene (balzsamsprayk), Dulgon kids (sampon), Wella Pro Series (balzsamok), Balea (sampon, szérum)
Arc: L'Oreal (tonik, arctej, hidratálók, arcradír)
Testápoló: Garnier Intensive 7 Days, Nivea Angel Star
Smink: Max Factor és Essence a sminktermékeim többsége
Deo spray: Adidas, Dove, Rexona
Hajra : Faith in Nature a favorit, de mellettük nem volt rossz az Alterra , a Babylove és a Farmasi sem, meg az Alverde hajvaját is kedvelem.
Bőrre : micellás lemosó az örök kedvencem. Ha pattanásos vagyok : kakaóvajas szappannal tisztítom és Lush vagy Himalaya Herbals arcpakolás használok rá
Testápolók : Alverde testvaj a szívem csücske, nyáron átválok a könnyebb állagú Balea testápolókra.
Kozmetikumok : változó. Az alapozónál és a szempillaspirálnál megkövetelem a minőséget, mert félek a hosszútávú rossz hatásoktól. Ezeknél inkább Vichyt használok vagy Helia-D-t :) a többi sminkemnél (szemhéjfesték, tus, szemcerka) nincsenek elvárásaim.
Haj: Garnier sampon, Glisskur balzsam
Arc: Nivea radír, Nivea pure and natural arctej, Garnier arcvíz, L'oreal sminklemosó
Test: Nivea testápoló
Smink: Max Factor Xperience alapozó, Catrice korrektor, szemceruza, szemfesték, Miss Sporty és L'oreal spirál, Miss Sporty szájfény
Haj: Csibegazdaságos Tojás
Pattanásokra: Tisztaszesz (gyógyszertári)
Testápoló: Méz
Bocsika nem márkák, de nekem ezek jöttek be a legjobban..:D
De ha mindenáron márka kell akkor
Haj: Alterra
Pattanásokra: Zynerit, Signal (igen, fogkrémxD)
Testápoló: Gyógyszertári krém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!