Szerintetek befestessem a hajam? [KÉP]
Ennél a színnél világosabbat szeretnék,mondjuk olyan méz szőkét, de félek hogy egy idő után megbánom, és már nem tudom ugyanilyenre visszacsinálni. Sötétebbre semmikép nem gondoltam, mert túl világos a bőröm, és még inkább sápítana. Ti mernétek? :)
17/L
nekem ez a szín nem tetszik én befestetném [link]
ilyenre én is ilyet szeretnék csak jelenleg fekete vagyok és tényleg vágass 5 cm -t a hajad végéből mert nagyon vékony a vége.
barátnőmnek pont ilyen (volt) a haja de ő nyafogott h amolyan se-színű. befestette világosabb szőkére, azóta örül neki. állítólag vissza lehet csinálni. a régi az napfényben tényleg szép volt, de máskor meg szürkés ami értelemszerűen nem tetszett neki.
nekem amúgy fiúként mindegy, tetszik mindenhogy, bár lehet h a világosabb szőke tényleg jobb picit.
22/F
Köszönöm a válaszokat!:) Elgondolkodtam az ombre stíluson, mert egy ideje már szemezgetek vele, de bátorságom eddig még nincs hozzá. Maximum 2 árnyalattal festetném világosabbra a végét, hogy természetesnek tűnjön,és szimpatikus azért is mert az eredeti hajszínem is megmaradna, és nincs benne az a csúnya lenövés, valami ilyesmire gondoltam-->
és ha már a fodrásznál járok vágatok a végéből is:) Bár hogy mentsem a még menthetőt tegnap vettem L'Oreal Elseve Total Repair Extreme sampont és pakolást is(amit most reklámoz a tv), és már javított az állapotán, eddig Gliss Kur Ultimate Repair sampont és pakolást (fekete) használtam, csak mert valaki kérdezte. Nekem bevált de ideje volt váltani:) A pakolást mindig tovább hagyom állni a hajamon mint a doboza írja, fél-egy óráig, mikor hogy van időm rá.
Köszönöm még egyszer a tanácsokat!:))
szuper akép amit linkeltél, nekem nagyon tetszik
22/F
Nekem picit sötétebb jobban tetszene. :D
Bocsi, de komolyan.
Egy világosbarna nem érne el sápadt hatást a bőrödön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!